Mentorprogram

En Mentor fra Vizir skal være en strategisk rådgiver som kan bidra til å utvikle deg profesjonelt og personlig.

Et mentorprogram er en utviklende relasjon hvor en mer erfaren person med integritet og profesjonalitet (mentor) hjelper, gjennom veiledning og som samtalepartner, en person (adept) som ønsker støtte i sin karriereutvikling. Mentor stiller sin erfaring, kunnskap og innsikt til rådighet, og adepten har ansvaret for å tilpasse og bruke dette i forhold til sin egen arbeidsmessige situasjon. Ta kontakt for mer informasjon.

Categories
Nyheter

Mentorprogram

En Mentor fra Vizir skal være en strategisk rådgiver som kan bidra til å utvikle deg profesjonelt og personlig.
Et mentorprogram er en utviklende relasjon hvor en mer erfaren person med integritet og profesjonalitet (mentor) hjelper, gjennom veiledning og som samtalepartner, en person (adept) som ønsker støtte i sin karriereutvikling. Mentor stiller sin erfaring, kunnskap og innsikt til rådighet, og adepten har ansvaret for å tilpasse og bruke dette i forhold til sin egen arbeidsmessige situasjon. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.